Gjestebok

Antall innlegg: 12

Ditt navn:

Din e-postadresse:

Din hjemmeside:

Din melding:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

03.11.2012 16:18:28 - Mela, E-postadressen vises ikke

en ting til :D Kunne du kort sagt om de ulike konfliktene eller forviklingene i boka blodsbrødre? Tuuuusen takk for en herlig bok!

Svar: Hovedkonflikten er motsetningen mellom kulturer og våre fordommer. Nesten alle overfallsvoldtektene begås av menn fra andre kulturer, mens det norske rettssystemet ikke er forberedt. Derfor oppstår det en konflikt mellom ofre/pårørende og rettssystemet. Så har vi Ulfs "små" konflikter med Monica, Vibeke og politimesteren. En krimbok må også ha "forviklinger" eller sidespor, som fører leseren på villspor, slik at avklaringen kommer overraskende. Men det ser du jo lett. Lykke til! Beste hilsen Knut:)

03.11.2012 14:47:23 - Mela, E-postadressen vises ikke

Hei Knut Lindh! Jeg likte meget godt boka di , Blodsbrødre, så jeg valgte den for bokrapporten min. Men jeg sliter litt. Hvordan skal jeg kunne beskrive miljøet, og er det noe spesielt du ville at vi lesere skulle lære av denne boka?


På forhånd takk!

Svar: Veldig hyggelig at du likte boka og at du skal skrive bokrapport om den! Miljøet: Handlingen er lagt til Ski og omegn og den sørlige delen av Oslo. Det gir kontraster: Storby, småbyer (Ski og Drøbak) og landbygda. Mye idyll og sommersol gir kontrast til de grusomme handlingene. Moral: Se sitatet først i boka. Dessuten: Forbrytelser lønner seg ikke. Og det lønner seg heller ikke å ta loven i egne hender. En ond gjerning kan ikke oppveies av en annen.

09.02.2012 01:38:51 - Dag Roar Høgstad, E-postadressen vises ikke

Det ble for sent i kveld, og det er din skyld. Måtte lese ferdig "Når den døde våkner". Meget god og fengslende :) :D

Svar: Takk skal du ha!

07.01.2012 19:16:14 - Vegard H

Hei Knut! Leser boken din om Hitler. Den er velskrevet, informativ og ikke minst spennende. Rett og slett et imponerende arbeid. Takk skal du ha!

Mvh Vegard

Svar: Det var veldig hyggelig å høre! Knut

21.10.2011 17:37:31 - Sverre Sørheim, E-postadressen vises ikke, sverresin.com

"Blodsbrødre" bestilt hos Haugen. Spent på denne... Leser akkurat nå "Vidunderbarn" av Roy J. :P

Svar: "Vidunderbarn" er en av Roy Jacobsens beste. Håper du liker "Blodsbrødre" også! Knut

14.04.2011 16:46:10 - Raymond Wardenær, E-postadressen vises ikke, osloray.wordpress.com

I dag fullførte jeg "Når den døde våkner", (ikke "Når de døde vaagner"), og nå venter jeg på din neste bok! Meget velskrevet! Fortsett slik...

Svar: Takk skal du ha. Det var hyggelig at du likte boka. Den nesten i serien, "Blodsbrødre", er ute i hardcover og kommer snart som paperback. Beste hilsen Knut Lindh

25.01.2011 10:57:58 - Jannicke Råen

Hei Knut! har nettopp lest Blodsbrødre på skolen og hjemme, og jeg likte den utrolig godt! Den var så spennende og jeg greidde aldriå gi meg med lesingen. Nå holder jeg på å forbrede meg til framføring på skolen om denne boken. Jeg bare lurte på om du kunne hjelpe meg litt. Hvordan kan jeg beskrive Ulf Larsen og Vibeke Holt? :D håper du kan gi meg et svar! - klem og kos ;)

Svar: Hei! Det var hyggelig at du likte boka. Ulf og Vibeke er veldig forskjellige. Han er ganske tilbaketrukket, har ikke mange interesser bortsett fra jobben og datteren og tilbringer det meste av fritiden hjemme i leiligheten. Vibeke er en opprører - hun er skeptisk til autoriteter og er ganske hissig av seg. Men hun har en myk side også, som hun prøver å skjule. Men de har noe til felles: intelligens, intuisjon og analytisk evne. Og selv om de er så forskjellige at de irriterer hverandre, så er de tiltrukket av hverandre også. Beste hilsen Knut

11.12.2010 14:22:32

Hei, Knut.
Gratulerer med enda en spennende og velskrevet krimbok. Du gir meg store leseropplevelser, og gjør valget av julegave til leseglade venner lett i år.
Ulf-Arvid

Svar: Takk skal du ha, Ulf Arvid. Håper julenissen er av samme mening! Beste hilsen Knut

11.12.2010 11:49:55 - Elisabeth Thormodsrud, E-postadressen vises ikke, www.taleteknologi.no

Strålende gave til vår venn Caleb i California. Han ser ut som en viking og er levende opptatt av alt som har med vikinger å gjøre. Flott at boka har blitt oversatt til engelsk.
Elisabeth Th.(star)

Svar: Takk skal du ha. Håper din venn, Caleb, liker boka. Vinlandsferdene er jo både norsk og amerikansk historie. Beste hilsen Knut

30.08.2010 11:02:03 - Kjell Svarstad, E-postadressen vises ikke

Gode Knut og Marit!
Takk for spennende samtaler og temaer sist lørdag. Kjekt å bli kjent med dere. Hilsen Kjell, Sira Siglar med seilbåten Nedre Himmerike

Svar: Takk det samme! Vi gleder oss til boka di! Beste hilsen Knut

28.07.2010 16:41:55

Kjempefin side! Gleder meg til Blodsbrødre.
Per:)

Svar: Takk! Beste hilsen Knut

26.07.2010 10:49:30 - Bente Vold Klausen, E-postadressen vises ikke, www.bentevoldklausen.com

Supert, Knut! Gratulerer med hjemmsiden, dette ser bra ut!
Klem Bente:)

Svar: Takk skal du ha! En premie venter deg - som den første bidragsyteren til gjesteboka. Beste hilsen Knut